Χρησιμοποιούμε Cookies για τη διασφάλιση της καλύτερης περιήγησης σας στο www.kindergallery.gr. Αποδοχή, σημαίνει συμφωνία με τη χρήση τους βάσει των Όρων της ιστοσελίδας. - Μάθετε Περισσότερα - Αποδοχή

Αποθηκευτικο Καλαθι Παιχνιδιων, Woodlands

Αποθηκευτικό Καλάθι Παιχνιδιών, Woodlands

45,00 €
Εξαντλήθηκε
SKU
155025

Käthe Kruse: Αυθεντικότητα, εμπιστοσύνη, ποιότητα και ασφάλεια! Kούκλες και μαλακά παιχνίδια που ενθαρρύνουν τη δημιουργικότητα, προωθούν τη φαντασία, τη μάθηση και το ομαδικό παιχνίδι.


Όλα τα προϊόντα της Käthe Kruse είναι κατασκευασμένα με χειροποίητες λεπτομέρειες, κοινωνικά πρότυπα και περιβαλλοντική συνείδηση!  Η Käthe Kruse δεν παράγει μαζικά προϊόντα, όλα είναι χειροποίητα ξεχωριστά, δίνοντάς τους τη χαρακτηριστική γοητεία Kruse!

Το αποθηκευτικό καλάθι παιχνιδιών της σειράς Woodlands είναι βαμβακερό με το ντεσεν της σκηνής. Θα συμπληρώσει τέλεια το σετ, ενώ θα φυλάξει τα υπόλοιπα αξεσουάρ αλλά και τα αγαπημένα παιχνίδια των παιδιών, διατηρώντας τον χώρο τους τακτοποιημένο!

Το καλάθι πλένεται στο πλυντήριο στο πρόγραμμα για τα ευαίσθητα ρούχα στους 30 βαθμούς.

Η σειρά woodland της Kathe Kruse περιλαμβάνει πολλά αξεσουάρ για ένα ολοκληρομένο σετ (σκηνή, φωτιά, ξύλα, χαλί, σκαμπό)


Κατάλληλο για όλες τις ηλικίες

Διαστάσεις: 35 Χ 40 εκ
 
Kathe Kruse