Χρησιμοποιούμε Cookies για τη διασφάλιση της καλύτερης περιήγησης σας στο www.kindergallery.gr. Αποδοχή, σημαίνει συμφωνία με τη χρήση τους βάσει των Όρων της ιστοσελίδας. - Μάθετε Περισσότερα - Αποδοχή
Ο Λογαριασμός μου 
Καλάθι
Κλείσιμο
  • Μενού
  • Λογαριασμός

Junior Master Chef Σετ, Chalboard

Brand: LITTLE MASHERSs
33,00 €
ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ
SKU
JNRCHALK

Junior Master Chef Σετ, Chalboard, Little Mashers

Αυτό το Παιδικό Σετ Μαγειρικής, Junior Master Chef είναι ιδανικό για να ξεκινήσουν ή να συνεχίζουν τα παιδιά τις περιπέτειες τους στην κουζίνα.


Τα παιδιά αγαπούν την μαγειρική. Είναι μια πολύ γλυκιά και οικογενειακή ενασχόληση, ιδιαίτερα το να φτιάχνουμε κεικ, πίτες και πολλά πολλά διαφορετικά φαγητά. Όλα τα αντέχει αυτή η ποδιά του  Junior Master Chef!

Τα παιδιά αγαπούν και τη ζωγραφική, οπότε σε αυτή τη ποδιά θα μπορούν να γράψουν το όνομα τους αλλά και να ζωγραφίσουν ότι θα μαγειρέψουν!!!


Το σετ περιλαμβάνει: Ποδιά, το καπέλο του Chef, κουτάλι, πλάστη, κιμωλίες και κάρτες με συνταγές στα Αγγλικά. Είναι συσκευασμένο σε ανακυκλώσιμο κουτί με τέλεια γραφικά φούρνου, επομένως γίνεται και ένα πολύ όμορφο παιχνίδι ρόλων, εκτός από κουτί αποθήκευσης του παιχνιδιού. Την Ποδιά και το Καπέλο μπορείτε να αποθηκεύετε και στο βαμβακερό πουγκάκι που περιλαμβάνει η συσκευασία.


Το καπέλο και η ποδιά είναι από 100% ανθεκτικό βαμβάκι και πλένονται στους 40 βαθμούς.


Ιδανικό Δώρο για Παιδιά από 3 ετών +
Μήκος Ποδιάς (περίπου) 73εκ.
Ας ξεκινήσει η περιπέτεια των παιδιών στην κουζίνα!

Περισσότερες Πληροφορίες
Brand LITTLE MASHERSs