Χρησιμοποιούμε Cookies για τη διασφάλιση της καλύτερης περιήγησης σας στο www.kindergallery.gr. Αποδοχή, σημαίνει συμφωνία με τη χρήση τους βάσει των Όρων της ιστοσελίδας. - Μάθετε Περισσότερα - Αποδοχή

Μαγνητικο Puzzle Mosa'jeux, My Little Farm

Μαγνητικό Puzzle Mosa'jeux, My Little Farm

Ειδική Τιμή 9,45 € Κανονική τιμή 18,90 €
Διαθέσιμο
SKU
MJMPF

Μαγνητικό puzzle, mosa’jeux.

Η σειρά μαγνητικών παιχνιδιών Mosa’jeux, της γαλλικής εταιρίας Sepp Jeux. Θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους με τον εκπαιδευτικό και δημιουργικό χαρακτήρα τους!

Τα Mosa’jeux είναι μαγνητικά puzzles, μωσαϊκά, αλλά όχι συνηθισμένα!

Το παιχνίδι δημιουργήθηκε αρχικά για σχολεία και προτείνεται από εκπαιδευτικούς στην Γαλλία!

Όλα τα κομμάτια είναι τετράγωνα και αυτόνομα, επομένως τα μικρά παιδιά αρχικά μπορούν να προσπαθήσουν να αναπαράγουν μοντέλα χωρίς να αισθάνονται ότι κάνουν κάπου λάθος. - Ενίσχυση της αυτοπεποίθησης μέσω παιχνιδιού.

Σε δεύτερο χρόνο ή τα μεγαλύτερα παιδιά μπορούν να αναπαράγουν τα ενδεδειγμένα μοτίβα (6) και να φτιάχνουν τις δικές τους ιστορίες, καθώς τα τετράγωνα μαγνητικά κομμάτια μπορούν να τοποθετηθούν και αυτόνομα όπου φανταστεί το κάθε παιδί. Ενίσχυση της δημιουργικότητας, φαντασίας και ταυτόχρονα βελτίωση του συντονισμού “χεριού-ματιού” όταν αναπαράγουν τις επιλεγμένες εικόνες. Έτσι εξασκείται, μέσω του παιχνιδιού η λεπτή κινητικότητα.

Η συσκευασία περιλαμβάνει:
32 μαγνήτες
6 διαφορετικά μοτίβα
1 μαγνητικό ταμπλό 18,2 Χ 18,2 εκ

Διαστάσεις εξωτερικής συσκευασίας (περίπου): 24 Χ 22 εκ
Ιδανικό δώρο για παιδιά 3-5 ετών
Παράγεται στη Γαλλία.

SEPP JEUX