Χρησιμοποιούμε Cookies για τη διασφάλιση της καλύτερης περιήγησης σας στο www.kindergallery.gr. Αποδοχή, σημαίνει συμφωνία με τη χρήση τους βάσει των Όρων της ιστοσελίδας. - Μάθετε Περισσότερα - Αποδοχή

Οικολογικά Χρώματα Full Pack

Οικολογικά Χρώματα Full Pack

55,00 €
Διαθέσιμο
SKU
NE.48.001

Natural Earth Paint, Face Paint

Τα Natural Earth Paint είναι Αμερικάνικα χρώματα από φυσικές, αγνές, ορυκτές ουσίες και οργανικά συστατικά για να κάνουν απολύτως ασφαλή, βιώσιμη και όμορφη την ποιο αγαπημένη δραστηριότητα των παιδιών ....τη ζωγραφική!

Χωρίς συντηρητικά, βαρέα μέταλλα τοξινών, διαλύτες και συνθετικά, τα Natural Earth Paint είναι απολύτως οικολογικά, υψηλής ποιότητας, 'καθάρα', ασφαλή χρώματα για μας και τα παιδιά μας!

To Full Pack της Natural Earth Paint είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από φυσικά συστατικά από τη γη.

Ένα πλήρες σετ σε 6 χρώματα, τα οποία είναι κατάλληλα για μικρά παιδιά να ζωγραφίζουν με πινέλα ή απλά να τα χρησιμοποιήουν για να ζωγραφίσουν με τα χέρια τους - δακτυλομπογιές.

Επίσης, τα πιο μεγάλα παιδιά μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για ζωγραφική σε ακουαρέλλα, χαρτί, ξύλο, βότσαλο, ύφασμα, φελλό και γυαλί!!!!

Είναι χρώματα υδατοδιαλυτά και όταν έχετε μια αλλεργία ή δερματικά προβλήματα, αυτό το φυσικό χρώμα συνήθως δεν θα προκαλέσει κανένα πρόβλημα!

Με το 100% φυσικό (μη τοξικό) Natural Earth Paint kit, μπορείτε να δημιουργήσετε μια κρεμώδη, βαφή τέμπερα, όταν η σκόνη αναμειγνύεται με νερό. Προσθέστε περισσότερο νερό για να δημιουργήσετε υδατογραφίες!

Η συσκευάσια περιλαμβάνει:

- 6 πακέτα σε έξι χρώματα σε μορφή σκόνης για ένα σύνολο περίπου 3 λίτρα Natural Earth Paint (κόκκινο, πορτοκαλί, κίτρινο, πράσινο, μπλε και καφέ)

-6 βιοδιασπώμενα κύπελλα ανάμειξης και καπάκια.

-Ένα βιβλιαράκι με τις οδηγίες και ιδέες για δραστηριότητες (στα αγγλικά).

Συστατικά: οργανικό άμυλο καλαμποκιού, αραβικό κόμμι, φυσικές και ορυκτές χρωστικές ουσίες

Φτιαγμένο στις ΗΠΑ

Η Συσκευασία ανακυκλώνεται 100%.

Κατάλληλο για όλες τις ηλικίες

Natural Earth Paint