Χρησιμοποιούμε Cookies για τη διασφάλιση της καλύτερης περιήγησης σας στο www.kindergallery.gr. Αποδοχή, σημαίνει συμφωνία με τη χρήση τους βάσει των Όρων της ιστοσελίδας. - Μάθετε Περισσότερα - Αποδοχή

Ξύλινη Κιβωτός του Νώε και Σφηνώματα 2 σε 1

Ξύλινη Κιβωτός του Νώε και Σφηνώματα 2 σε 1

45,95 €
Διαθέσιμο
SKU
EE32686

Ξύλινη Κιβωτός του Νώε, Ever Earth

Αυτή η χαριτωμένη Ξύλινη Κιβωτός του Νώε, δεν είναι ίδια με τις άλλες!!! Η Ξύλινη Κιβωτός του Νώε από την Ever Earth έχει και κάτι επιπλέον...εγκοπές και ανοίγματα ώστε να παίζουν τα παιδιά μαζί της και σφηνώματα!

Με αυτό το παιχνίδι τα παιδιά θα μάθουν την γλυκιά ιστορία του Νώε, ενώ ταυτόχρονα θα δουλεύουν τη λεπτή κινητικότητα καθώς επίσης το συγχρονισμό και την αναγνώριση σχημάτων και χρωμάτων!

Ένα απίστευτο παιχνίδι που θα συναρπάσει μικρούς και μεγάλους!

Η μασίφ Ξύλινη Κιβωτός του Νώε περιλαμβάνει:

-1 κιβωτό

-2 φιγούρες (Νώε & η γυναίκα του)

-8 ζευγάρια από ξύλινα ζώα

Όλα τα προϊόντα Ever Earth: Με υπερηφἀνεια χρησιμοποιούν ξύλα που έχουν πιστοποιηθεί με FSC® (FSC® C106741). Κυρίως μασίφ ξύλο και βαφή με βάση το νερό. Όλες οι συσκευασίες των προϊόντων είναι κατασκευασμένες από ανακυκλώμένο υλικό. Στόχος της Ever Earth είναι να προωθήσει τη βιωσιμότητα δημιουργώντας προϊόντα μεγάλης διάρκειας.

Ας κάνουμε μικρά βήματα μαζί για να κάνουμε τον κόσμο πιο πράσινο!

Πριν τη χρήση να καθαρίζετε πάντα τα παιχνίδια χρησιμοποιώντας ένα πανί βρεγμένο με νέρο.

Προειδοποίηση: Ορισμένα μέρη ή αντικείμενα συσκευασίας ενδέχεται να προκαλέσουν κίνδυνο ασφυξίας. Τα μικρά παιδιά πρέπει να παίζουν ΠΑΝΤΑ με την παρακολούθηση ενήλικα.

Διαστάσεις περίπου: 24 Χ 17 Χ 2 εκ.

Ιδανικό Δώρο για παιδιά από 24 μηνών+

Ever Earth