Χρησιμοποιούμε Cookies για τη διασφάλιση της καλύτερης περιήγησης σας στο www.kindergallery.gr. Αποδοχή, σημαίνει συμφωνία με τη χρήση τους βάσει των Όρων της ιστοσελίδας. - Μάθετε Περισσότερα - Αποδοχή

Ξύλινο Παιχνίδι Δραστηριοτήτων, Safari Activity Center

Ξύλινο Παιχνίδι Δραστηριοτήτων, Safari Activity Center

82,95 €
Εξαντλήθηκε
SKU
EE33715

Ξύλινο Παιχνίδι Δραστηριοτήτων, Ever Earth

Το ξύλινο τραπεζάκι δραστηριοτήτων της Ever Earth, θα χαρίσει στο μικρό σας απεριόριστες επιλογές παιχνιδιού. Με διασκεδαστικό τρόπο, παρακινεί τα παιδιά να χρησιμοποιήσουν πολυλειτουργικά παιχνίδια,  ώστε να ενισχύσουν και να αναπτύξουν διαφορετικές δεξιότητες, κυρίως αυτές που σχετίζονται με τη λεπτή κινητικότητα. Αποτελεί και ένα όμορφο διακοσμητικό για το παιδικό δωμάτιο, το στολίζει και είναι πάντα εκεί για να παίζουν τα παιδιά.
Διαστάσεις 114 Χ 88 Χ 88 εκ.
Ιδανικό για παιδιά απο 18 μηνών+
Υλικό : 100% Οξιά
Όλα τα προϊόντα Ever Earth: Με χρησιμοποιούν ξύλα που έχουν πιστοποιηθεί με FSC® (FSC® C106741). Κυρίως μασίφ ξύλο και βαφή με βάση το νερό. Όλες οι συσκευασίες των προϊόντων είναι κατασκευασμένες από ανακυκλώμένο υλικό. Στόχος της Ever Earth είναι να προωθήσει τη βιωσιμότητα δημιουργώντας προϊόντα μεγάλης διάρκειας.Ας κάνουμε μικρά βήματα μαζί για να κάνουμε τον κόσμο πιο πράσινο!Πριν τη χρήση να καθαρίζετε πάντα τα παιχνίδια χρησιμοποιώντας ένα πανί βρεγμένο με νέρο. Τα μικρά παιδιά πρέπει να παίζουν ΠΑΝΤΑ με την παρακολούθηση ενήλικα.

Ever Earth