Χρησιμοποιούμε Cookies για τη διασφάλιση της καλύτερης περιήγησης σας στο www.kindergallery.gr. Αποδοχή, σημαίνει συμφωνία με τη χρήση τους βάσει των Όρων της ιστοσελίδας. - Μάθετε Περισσότερα - Αποδοχή
Ο Λογαριασμός μου 
Καλάθι
Κλείσιμο
  • Μενού
  • Λογαριασμός

Ξύλινο Παιχνίδι Στοίβαξης, Stucking Duck

Brand: Ever Earth
12,00 €
Σε απόθεμα
SKU
EE33728

Ξύλινο Παιχνίδι Στοίβαξης, Ever Earth

Ξύλινο παιχνίδι στοίβαξης με πολύχρωμους, πολυμορφικούς κρίκους, προσελκύουν το ενδιαφέρον των παιδιών για ατέλειωτο παιχνίδι. Τους συνθέτουν, τους ταξινομούν και σύμφωνα με τη φαντασία τους φτιάχνουν τον πύργο τους! Ένα παιχνίδι που ενισχύει τη δεξιότητα της λεπτής κινητικότητας, της φαντασίας και προετοιμάζει τα μωρά για την επίλυση απλών προβλημάτων.
Αποτελεί επίσης ένα όμορφο διακοσμητικό για το παιδικό δωμάτιο, το στολίζει και είναι πάντα εκεί για να παίζουν τα παιδιά.
Διαστάσεις :11 Χ 11 Χ 13 εκ.
Ιδανικό για παιδιά απο 12 μηνών+
Όλα τα προϊόντα Ever Earth: Με χρησιμοποιούν ξύλα που έχουν πιστοποιηθεί με FSC® (FSC® C106741). Κυρίως μασίφ ξύλο και βαφή με βάση το νερό. Όλες οι συσκευασίες των προϊόντων είναι κατασκευασμένες από ανακυκλώμένο υλικό. Στόχος της Ever Earth είναι να προωθήσει τη βιωσιμότητα δημιουργώντας προϊόντα μεγάλης διάρκειας.Ας κάνουμε μικρά βήματα μαζί για να κάνουμε τον κόσμο πιο πράσινο!Πριν τη χρήση να καθαρίζετε πάντα τα παιχνίδια χρησιμοποιώντας ένα πανί βρεγμένο με νέρο. Τα μικρά παιδιά πρέπει να παίζουν ΠΑΝΤΑ με την παρακολούθηση ενήλικα.

Περισσότερες Πληροφορίες
Brand Ever Earth