Χρησιμοποιούμε Cookies για τη διασφάλιση της καλύτερης περιήγησης σας στο www.kindergallery.gr. Αποδοχή, σημαίνει συμφωνία με τη χρήση τους βάσει των Όρων της ιστοσελίδας. - Μάθετε Περισσότερα - Αποδοχή

Ξύλινος Πίνακας, Drawing Tablet

Ξύλινος Πίνακας, Drawing Tablet

22,95 €
Εξαντλήθηκε
SKU
EE33679

Ξύλινα Παιχνίδια Ever Earth

Ο Ξύλινος Πίνακας διπλής όψης (από τη μία μαυροπίνακας και από την άλλη ασπροπίνακας) είναι ένα μοναδικό παιχνίδι για ατελείωτη διασκέδαση!

Περιλαμβάνει 3 ξύλινα μαγνητάκια και 1 σβηστήρα και για κιμωλία και για τους ειδικούς μαρκαδόρους, Τα παιδιά ζωγραφίζουν, γράφουν σβήνουν με την ανεξάντλητη φαντασία τους!

Όλα τα προϊόντα Ever Earth: Με υπερηφἀνεια χρησιμοποιούν ξύλα που έχουν πιστοποιηθεί με FSC® (FSC® C106741). Κυρίως μασίφ ξύλο και βαφή με βάση το νερό. Όλες οι συσκευασίες των προϊόντων είναι κατασκευασμένες από ανακυκλώμένο υλικό. Στόχος της Ever Earth είναι να προωθήσει τη βιωσιμότητα δημιουργώντας προϊόντα μεγάλης διάρκειας.

Ας κάνουμε μικρά βήματα μαζί για να κάνουμε τον κόσμο πιο πράσινο!

Πριν τη χρήση να καθαρίζετε πάντα τα παιχνίδια χρησιμοποιώντας ένα πανί βρεγμένο με νέρο.

Προειδοποίηση: Ορισμένα μέρη ή αντικείμενα συσκευασίας ενδέχεται να προκαλέσουν κίνδυνο ασφυξίας. Τα μικρά παιδιά πρέπει να παίζουν ΠΑΝΤΑ με την παρακολούθηση ενήλικα.

Ιδανικό Δώρο για παιδιά 18 μηνών+

Διαστάσεις πρίπου 28 Χ 6 Χ  22

Ever Earth