Χρησιμοποιούμε Cookies για τη διασφάλιση της καλύτερης περιήγησης σας στο www.kindergallery.gr. Αποδοχή, σημαίνει συμφωνία με τη χρήση τους βάσει των Όρων της ιστοσελίδας. - Μάθετε Περισσότερα - Αποδοχή
Ο Λογαριασμός μου 
Καλάθι
Κλείσιμο
  • Μενού
  • Λογαριασμός

Ξύλινη Σανίδα Ισορροπίας, Natural

Brand: TicToys
99,90 €
ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ
SKU
211860_N

Ξύλινη Σανίδα Ισορροπίας από φυσικό ξύλο Οξιάς

Η Ξύλινη Σανίδα Ισορροπίας (Balance Board) της γερμανικής TicToys είναι ένα πολυλειτουργικό παιχνίδι και ταυτόχρονα ένα αθλητικό αξεσουάρ.

Μια σανίδα κατασκευασμένη από 11 φύλλα καπλαμά οξιάς, η οποία προσφέρει αμέτρητες δυνατότητες χρήσης: ισορροπίας, κούνια, slide, έλκηθρο ....

Ένα φανταστικό ξύλινο παιχνίδι για τα παιδιά που θα εξάψει τη φαντασία τους χωρίς οδηγίες. Τα παιδιά μπορούν να ισορροπήσουν, να ξαπλώσουν, να περιστρέφονται, να το κάνουν γέφυρα, τσουλήθρα ακόμη και πειρατικό πλοίο!

Ένα εξαιρετικό αξεσουάρ γυμναστικής για τη μαμά και τον μπαμπά! Βρείτε τις οδηγίες πάνω στο προϊόν για ένα πρόγραμμα με ασκήσεις για ζέσταμα, cardio, ενδυνάμωση και stretching.

Απλός σχεδιασμός σε μια ξύλινη σανίδα με λάδι ανθεκτικό, που καθαρίζει εύκολα. Χωρίς διαλύτες, δερματολογικά ελεγμένο και ασφαλές από φυσικά έλαιο Swabian Alb.

Είναι πραγματικά ΜΟΝΑΔΙΚΗ!

Μέγεθος: 86 Χ 28 Χ 19 εκ.
Βάρος:     2,2 κιλά

Κατάλληλο για παιδιά από 3 ετών +, έφηβους και ενήλικες έως 120kg

ΠΡΟΣΟΧΗ: Κατάλληλο για ένα άτομο μόνο. Αθλητικός Αξεσουάρ σύμφωνα με το DIN EN 913. Τα παιδιά ηλικίας κάτω των 6 ετών πρέπει να επιτηρούνται ειδικά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ΜΟΝΟ σε επίπεδο έδαφος.

Περισσότερες Πληροφορίες
Brand TicToys