Χρησιμοποιούμε Cookies για τη διασφάλιση της καλύτερης περιήγησης σας στο www.kindergallery.gr. Αποδοχή, σημαίνει συμφωνία με τη χρήση τους βάσει των Όρων της ιστοσελίδας. - Μάθετε Περισσότερα - Αποδοχή

Αφισα Ζωγραφικης, Colouring Poster, Dinosaurs

Αφίσα Ζωγραφικής, Colouring Poster, Dinosaurs

10,00 €
Διαθέσιμο
SKU
COL005

Αφίσα Ζωγραφικής, Poppik

Μια αφίσα ζωγραφικής διαφορετική από τις άλλες. Τα Coloring Posters της Poppik είναι ειδικά σχεδιασμένα με μια πραγματική εκπαιδευτική προσέγγιση.

Ένα μεγάλο εν μέρει προ-χρωματισμένο πόστερ, για να το ολοκληρώσει το παιδί όπως επιθυμεί!
Έτσι δεν θα βαρεθεί, θα νιώσει αυτοπεποίθηση και περηφάνια μόλις την ολοκληρώσει και θα διακοσμήσει το δωμάτιο του με το δημιούργημα του.

Αυτή η εκπαιδευτική δραστηριότητα απασχολεί τα παιδιά με έξυπνο τρόπο και τα κρατά μακριά από τις οθόνες.
Με αυτή τη ζωγραφική αφίσα, θέλουμε να ενθαρρύνουμε τα παιδιά. Για αυτό, δημιουργήθηκε η εν μέρει χρωματισμένη αφίσα, η οποία θα κάνει τα παιδιά να θέλουν να την ολοκληρώσουν μόνοι τους με τις ξυλομπογιές, τις κηρομπογιές, τους μαρκαδόρους ή τα πινέλα τους. Οι λευκές περιοχές είναι σχετικά μικρές, έτσι ώστε το παιδί να μην κουράζεται και να ολοκληρώσει με επιτυχία το χρωματισμό. 

Επιπλέον, τα παιδιά με αυτόν το διασκεδαστικό τρόπο, εκπαιδεύουν τις λεπτές κινητικές δεξιότητες, τη συγκέντρωση και την παρατηρητικότητα.

Διαστάσεις περίπου 30 Χ 22 εκ.
Ιδανικό για παιδιά 4 ετών +

Για να ενισχύσετε ακόμη περισσότερο την δεξιότητα της λεπτής κινητικότητας επιλέξτε να ζωγραφίσετε με τις, 100% φυσικές κηρομπογιές από σόγια Crayon Rocks. Αποτελούν μαζί με το Poster ένα αξιόλογο δώρο για τα παιδιά.

Poppik