Χρησιμοποιούμε Cookies για τη διασφάλιση της καλύτερης περιήγησης σας στο www.kindergallery.gr. Αποδοχή, σημαίνει συμφωνία με τη χρήση τους βάσει των Όρων της ιστοσελίδας. - Μάθετε Περισσότερα - Αποδοχή

To «kindergallery» είναι o χώρος όπου τα παιδιά φυλάσσουν όλους τους μικρούς τους θησαυρούς! Τις ζωγραφίες, τα αγαπημένα τους παιχνίδια, τις στολές που προτίμουν, γενικά τα πράγματα που έχουν επιλέξει τα ίδια - τα πράγματα που αγαπούν!

Το ‘kindergallery’ των παιδιών, μας ενέπνευσε να δημιουργήσουμε ένα κατάστημα στο internet, στο πλαίσιο ακριβώς αυτής της «φιλοσοφίας». Ένα χώρο όπου μπορεί κανείς να βρει "παιδικούς θησαυρούς": ρούχα, παιχνίδια, παιδικά και βρεφικά αξεσουάρ, διακοσμητικά, αντικείμενα τέχνης, βιβλία και πολλά άλλα. «Θησαυρούς» που θα προτρέψουν τα παιδιά να είναι και να αισθάνονται μοναδικά! «Θησαυρούς» που θα τα ενθουσιάσουν!

Όραμά μας είναι να σας παρακινήσουμε να δημιουργήσετε και εσείς το δικός σας "kindergallery", με έξυπνα, στυλάτα, προσεγμένα, όχι απαραίτητα ακριβά, καλαίσθητα και φιλικά προς το περιβάλλον αντικείμενα. «Παιδικούς Θησαυρούς», που θα ενισχύσουν τη δημιουργικότητα, θα συμβάλουν στην αυτοεκτίμηση, θα παρέχουν εκπαίδευση, θα ψυχαγωγήσουν και θα συντελέσουν σε ένα τέλειο στυλ!

Φιλοδοξία μας είναι να συνεισφέρουμε με τις ‘έξυπνες συλλογές’ μας στην μοναδικότητα του κάθε παιδιού και συνεχώς να προσφέρουμε προϊόντα που θα έχουν επάξια μια θέση στο δικό τους kindergallery! 

Τα προϊόντα μας είναι από όλο τον κόσμο. Οι συλλογές μας περιλαμβάνουν ‘θησαυρούς’ για παιδιά 0 έως 10 χρονών. Όλα τα προϊόντα που θα βρείτε στο kindergallery.gr παράγονται με όλες τις απαραίτητες διαδικασίες ασφάλειας, με σεβασμό προς τα παιδιά και το περιβάλλον.

Τα παιδιά είναι οι θησαυροί μας και τους αξίζει το καλύτερο! Ψάξτε να βρείτε αυτό που τους ταιριάζει ξεκινώντας με μια e-βόλτα στο
www.kindergallery.gr! Θα βρείτε έξυπνα, κομψά, στυλάτα, αντικείμενα για να ξεκινήσετε το δικό σας!

Το www.kindergallery.gr ανήκει στην εταιρεία Fil & Jo Co. Ο.Ε. με έδρα στην Αττική. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ: 216 1001016 .