Χρησιμοποιούμε Cookies για τη διασφάλιση της καλύτερης περιήγησης σας στο www.kindergallery.gr. Αποδοχή, σημαίνει συμφωνία με τη χρήση τους βάσει των Όρων της ιστοσελίδας. - Μάθετε Περισσότερα - Αποδοχή

Color-in Χαρτινo Reward Chart

Color-in Χάρτινo Reward Chart

Ειδική Τιμή 2,40 € Κανονική τιμή 4,80 €
Διαθέσιμο
SKU
PM04

Ένα Reward Chart που θα το φτιάξουν μόνα τους τα παιδιά, θα ζωγραφίσουν, θα κολλήσουν αυτοκόλλητα και στο τέλος...θα πάρουν και κάτι αφού ακολουθούν σωστά τους κανόνες!

Η Eggnogg είναι Αγγλική, βραβευμένη εταιρία με δημιουργικές χάρτινες κατασκευές καθώς και είδη πάρτυ!!! Ο μοναδικός σχεδιασμός, τα διασκεδαστικά σχέδια και τα πολλά και διαφορετικά προϊόντα θα ενθουσιάζουν τα παιδιά!!!

Color-in Χάρτινo REWARD CHART Eggnogg

Όταν κάνουμε κάτι καλό έχουμε και καλά αποτελέσματα!  Ένας έξυπνος τρόπος για να μάθουν τα παιδιά να ακολουθούν τους κανόνες!!!

Κάθε καλή πράξη αντιστοιχεί σε ένα κουτάκι που ή το ζωγραφίζουν ή κολλούν ένα αυτοκόλλητο! Στο τέλος κάθε σειράς κάτι κερδίζουν...η μαμά αποφασίζει τι θα είναι αύτο!!!

Τα παιδιά θα το ζωγραφίσουν με ότι χρώματα θέλουν, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές ή/και Crayon Rocks. Και μαθαίνουν να ακολουθούν τους κανόνες!!

Διαστάσεις: 50x35 εκ

H συσκευασία περιλαμβάνει το Reward Chart και μια καρτέλα με 20 αυτοκόλλητα.

Για παιδιά 4 ετών+

Όλα τα χάρτινα προϊόντα Eggnogg εκτυπώνονται σε πιστοποιημένο FSC χαρτί, με μελάνια από φυτική βάση!

Eggnogg