Χρησιμοποιούμε Cookies για τη διασφάλιση της καλύτερης περιήγησης σας στο www.kindergallery.gr. Αποδοχή, σημαίνει συμφωνία με τη χρήση τους βάσει των Όρων της ιστοσελίδας. - Μάθετε Περισσότερα - Αποδοχή

Δημιουργικο Σετ με Μπλουζακι, Portrait

Δημιουργικό Σετ με Μπλουζάκι, Portrait

Εξαντλήθηκε
Μόνο %1 έμμεινε
SKU
CREATEPORT
Δημιουργικό σετ ζωγραφικής για παιδιά με μπλουζάκι, Little Mashers.
Ένα υπέροχο δημιουργικό σετ ζωγραφικής για παιδιά με μπλουζάκι!

Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ᾽πρόσωπο᾽- πορτρέτο, χρησιμοποιώντας τα διαφορετικά σχήματα γραφικών (stencils) που περιλαμβάνονται στο πακέτο.
Αυτό το δημιουργικό σετ σας επιτρέπει να σχεδιάσετε ένα πορτρέτο του εαυτού σας ή όποιον αγαπάτε από τη μαμά, τον μπαμπά, τον αδελφό, τον φίλο σας!
Χρησιμοποιώντας το απλό περίγραμμα του πλαισίου ως σημείο εκκίνησης, μπορείτε να μετατρέψετε τον κενό χώρο σε ένα μοναδικό δικό σας ῾έργο τέχνης῾ χρησιμοποιώντας τα στένσιλς και τα μη τοξικά vegan μελάνια.

Κάθε δημιουργικό σετ περιέχει:
2 καρτέλες με  σχήματα γραφικών (stencils)
1 Μπολούζακι (διαλέξτε νούμερο)
1 πινέλο &
1 σετ ειδικών μη τοξικών μελανιών (Μαύρο, Ροζ, Μπλε)

Χρωματίστε ένα λεπτό στρώμα μελανιού στο μπλουζάκι χρησιμοποιώντας το στένσιλ και το πινέλο. Μόλις ολοκληρώσετε το σχέδιό σας, αφήστε το να στεγνώσει. Για να στεγνώσετε το μελάνι και να το κάνετε μόνιμο, σιδερώστε το σχέδιό σας στο πίσω μέρος για τουλάχιστον δύο λεπτά. Μπορείτε να χρησιμοποίησετε εκτός από τα χρώματα που περιλαμβάνει η συσκευασία και άλλα χρώματα για υφάσματα. Προσοχή για να κάνετε μόνιμη τη ζωγραφιά σας πρέπει πάντα να σιδερώνετε από την πίσω μεριά (όχι πάνω στη ζωγραφιά)

Πλύνετε το μπλουζάκι σε κανονικό κύκλο στους 30 βαθμούς.
Τα στένσιλ κατασκευάζονται από λαδωμένη ανακυκλωμένη κάρτα, η οποία μπορεί να καθαριστεί και να χρησιμοποιηθεί ξανά.
Μη τοξικά vegan μελάνια.

Ένα τέλειο δημιουργικό δώρο για παιδιά από  3+ετώνLITTLE MASHERSs