Χρησιμοποιούμε Cookies για τη διασφάλιση της καλύτερης περιήγησης σας στο www.kindergallery.gr. Αποδοχή, σημαίνει συμφωνία με τη χρήση τους βάσει των Όρων της ιστοσελίδας. - Μάθετε Περισσότερα - Αποδοχή

Μαλακο Oργανικο παιχνιδι Gugguli rose

Μαλακό Oργανικό παιχνίδι Gugguli rose

29,99 €
Διαθέσιμο
SKU
174218

Käthe Kruse: Αυθεντικότητα, εμπιστοσύνη, ποιότητα και ασφάλεια! Kούκλες και μαλακά παιχνίδια που ενθαρρύνουν τη δημιουργικότητα, προωθούν τη φαντασία, τη μάθηση και το ομαδικό παιχνίδι.


Όλα τα προϊόντα της Käthe Kruse είναι κατασκευασμένα με χειροποίητες λεπτομέρειες, κοινωνικά πρότυπα και περιβαλλοντική συνείδηση!  Η Käthe Kruse δεν παράγει μαζικά προϊόντα, όλα είναι χειροποίητα ξεχωριστά, δίνοντάς τους τη χαρακτηριστική γοητεία Kruse!

To Μαλακό παιχνίδι Gugguli- είναι κατάλληλο για πολύ μικρά μωράκια ακόμη και νεογέννητα. Φτιαγμένο από φυσικά υλικά (βιολογικά & υποαλλεργικά) με χειροποίητες λεπτομέρειες, είναι γεμισμένο για να είναι πιο άνετο.  Προσκαλεί τα παιδιά να παίξουν από την πρώτη κιόλας μέρα καθώς είναι Πιστοποιημένο παιχνίδι της μεθόδου Waldorf.

Τα χαρακτηριστικά του προσώπου είναι ζωγραφισμένα στο χέρι. Τα ουδέτερα χαρακτηριστικά του βοηθούν  στην ανάπτυξη της φαντασίας ενός παιδιού για να δει την κούκλα να γελάει, να κλαίει, να κοιμάται, να είναι θλιμένη ή ευτυχισμένη. Η οργανική κούκλα Gugguli είναι ένας υγιής και ασφαλής σύντροφος για το νεογέννητο

Κατάλληλο από 0+

Διαστάσεις: περίπου 26 εκ.
 
Kathe Kruse