Χρησιμοποιούμε Cookies για τη διασφάλιση της καλύτερης περιήγησης σας στο www.kindergallery.gr. Αποδοχή, σημαίνει συμφωνία με τη χρήση τους βάσει των Όρων της ιστοσελίδας. - Μάθετε Περισσότερα - Αποδοχή

Mini μαγνητικο puzzle Ανθρωπακια, Spiel & Holz

Mini μαγνητικό puzzle Ανθρωπάκια, Spiel & Holz

25,00 €
Διαθέσιμο
SKU
B1-13-08
Mini μαγνητικό puzzle Ανθρωπάκια, Spiel & Holz

Τα μαγνητικά puzzles Grimm’s είναι απλά φανταστικά!!! Είναι ένα παιχνίδι που ενδυναμώνει τη δημιουργική φαντασία, ενισχύει την λεπτή κίνηση καθώς επίσης μαθαίνει στα παιδιά να οριοθετούν και να καταλαβαίνουν καλύτερα το χώρο, καθώς όλα γίνονται μέσα στην μαγνητική κασετίνα. Επιπλέον, το Mini μαγνητικό puzzle Ανθρωπάκια, Spiel & Holz βοηθά τα παιδιά να μαθαίνουν την κίνηση, αφού μπορούν να φτιάχνουν τα ανθρωπάκια σε οποιαδήποτε στάση θέλουν.

Το παιχνίδι αυτό αποτελείται από μια μαγνητική κασετίνα (διάσταση 20x20 εκ) και μέσα περιλαμβάνει ξύλινα μαγνητικά κομμάτια σε διάφορα σχήματα για να φτιάξετε αρχικά 2 ανθρώπινες χρωματιστές φιγούρες.

Με τα mini magnetic Puzzles, μπορεί το παιδί να φτιάξει άπειρα σχήματα, εκτός από το δημιουργεί  τις 2 ανθρώπινες χρωματιστές φιγούρες.

Τα υλικά είναι άριστης ποιότητας και ασφαλή για τα παιδιά. Η μαγνητική κασετίνα μαζί με τα κομμάτια είναι ένα παιχνίδι που μπορείτε να έχετε πάντα μαζί σας (take along) ώστε το παιδί να απασχολείται δημιουργικά όπου και αν βρίσκεται.

Τα παιδιά λατρεύουν να φτιάχνουν ότι περνάει από τη φαντασία τους και το mini magnetic puzzle είναι από τα αγαπημένα  τους παιχνίδια.

Ένα μοναδικό, εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό δώρο για αγόρια και κορίτσια από 4 ετών +.

Καλή και δημιουργική διασκέδαση!!! 

Grimms Spiel & Holz