Χρησιμοποιούμε Cookies για τη διασφάλιση της καλύτερης περιήγησης σας στο www.kindergallery.gr. Αποδοχή, σημαίνει συμφωνία με τη χρήση τους βάσει των Όρων της ιστοσελίδας. - Μάθετε Περισσότερα - Αποδοχή
Ο Λογαριασμός μου 
Καλάθι
Κλείσιμο
  • Μενού
  • Λογαριασμός

Οικολογικά Χρώματα Paint Kit Experience

Brand: Natural Earth Paint
29,95 €
Σε απόθεμα
SKU
NEWNEKIT

Natural Earth Paint kit Experience

Τα Natural Earth Paint είναι Αμερικάνικα χρώματα από φυσικές, αγνές, ορυκτές ουσίες και οργανικά συστατικά για να κάνουν απολύτως ασφαλή, βιώσιμη και όμορφη την ποιο αγαπημένη δραστηριότητα των παιδιών ....τη ζωγραφική!

Χωρίς συντηρητικά, βαρέα μέταλλα τοξινών, διαλύτες και συνθετικά, τα Natural Earth Paint είναι απολύτως οικολογικά, υψηλής ποιότητας, 'καθαρά', ασφαλή χρώματα για μας και τα παιδιά μας!

Ανακαλύψτε το φυσικό χρώμα του Natural Earth Paint με αυτό το KIT DISCOVERY. Όμορφα χρώματα, ωραία ακουαρέλα που είναι πολύ αγνή!

To κιτ περιλαμβάνει 6 χρώματα καφέ, κόκκινο, πορτοκαλί, κίτρινο, πράσινο και μπλε, το οποίο κάνει περίπου 1 λίτρο βαφής αναμεμιγμένο με νερό. Περιλαμβάνει πινέλο μπαμπού.

Μπορείτε να φτιάξετε εύκολα τη βαφή αναμειγνύοντας τη σκόνη με νερό. Επομένως, αυτό το χρώμα είναι πολύ οικονομικό στη χρήση. Κάνετε ό, τι χρειάζεστε και στη συνέχεια μπορείτε να το διατηρήσετε στο ψυγείο ή ακόμη και να το καταψύξετε για περίπου 2 εβδομάδες. Πλήρως φυσικό χρώμα.

Τα χρώματα είναι κατάλληλα για βαφή σε ξύλο, χαρτί, πέτρα, γυαλί και φελλό.  

Φτιαγμένο στις ΗΠΑ
Όλες οι συσκευασίες είναι 100% ανακυκλώσιμες και βιοαποικοδομήσιμες. Οικολογική εκτύπωση και χαρτί FSC.

Περισσότερες Πληροφορίες
Brand Natural Earth Paint