Χρησιμοποιούμε Cookies για τη διασφάλιση της καλύτερης περιήγησης σας στο www.kindergallery.gr. Αποδοχή, σημαίνει συμφωνία με τη χρήση τους βάσει των Όρων της ιστοσελίδας. - Μάθετε Περισσότερα - Αποδοχή

Οικολογικο Σετ Φαγητου Με Ισοθερμικο Τσαντακι, Blue

Οικολογικό Σετ Φαγητού Με Ισοθερμικό Τσαντάκι, Blue

15,00 €
Διαθέσιμο
SKU
tyveklunch+t_bl

Οικολογικό Σετ Φαγητού Με Ισοθερμικό Τσαντάκι, Green Goose

Οικολογικό Σετ Φαγητού Με Ισοθερμικό Τσαντάκι Tyvek!

Ξεκινήστε με την Green Goose, το ταξίδι σας με οικολογική συνείδηση!


Διαλέξατε ένα σούπερ βιώσιμο σετ μεσημεριανού γεύματος! Με μια ανθεκτική τσάντα μεσημεριανού γεύματος tyvek και τα σερβίτσια και τα μαχαιροπίρουνα με βιολογική βάση, μπορείτε να απολαύσετε το γεύμα σας και να βοηθήσετε τον πλανήτη.Χρησιμοποιήστε το στο σχολείο, στην εκδρομή, ακόμη και στην βόλτα. Είναι ασφαλές, ποιοτικό και ανακυκλώσιμο!

Το σετ περιλαμβάνει:

Ένα Tyvek Thermo Cooler Bag

Πιάτο με ίνες σίτου

Μπολ από ίνες σίτου 

Μαχαιροπίρουνα με ίνες σίτου (μαχαίρι, πιρούνι, κουτάλι)
Σίγουρα θα τραβήξετε προσοχή με την εντυπωσιακή ισοθερμική τσάντα γεύματος Tyvek. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να πείσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα να μπουν στον πράσινο κόσμο του μέλλοντος!

Χαρακτηριστικά του σετ σας: 

Μέγεθος τσάντας Tyvek: 28 x 30 cm 

Μήκος Μαχαιροπήρουνα: 21 cm 

Λίγα λόγια για τα Υλικά: Ίσως γνωρίζετε το Tyvek από διάφορα άλλα προϊόντα ή συσκευασίες. Είναι ένα πολύ στιβαρό και ανθεκτικό στο νερό και στη βρωμιά χαρτί, που δεν σκίζεται. Το ειδικό υλικό δίνει στην τσάντα μια μοντέρνα εμφάνιση. 100% ανακυκλώσιμο και πολύ μοντέρνο. Κατάλληλο για παιδιά, αλλά κυρίως για γονείς με συνείδηση! Το Σιταρόχορτο είναι το υποπροϊόν που παραμένει μετά τη συγκομιδή του σιταριού. Η επεξεργασία του δημιουργεί μια ουσία που μοιάζει με πλαστικό που χρησιμοποιείται σε διάφορα προϊόντα μηδενικών αποβλήτων. Το άχυρο από ίνες σίτου περιέχει κυτταρίνη. Διαφορετικοί τύποι (φυσικών) πολυμερών μπορούν να παραχθούν με διάσπαση της κυτταρίνης. Φυσικά πολυμερή βρίσκονται επίσης στο σώμα μας, για παράδειγμα στα μαλλιά και τα νύχια. Το πλαστικό είναι επίσης κατασκευασμένο από πολυμερή, αλλά αυτά είναι τεχνητά πολυμερή, κατασκευασμένα από (μεταξύ άλλων) ορυκτές πρώτες ύλες. 

Ιδανικό για μικρούς και μεγάλους!

Green Goose