Χρησιμοποιούμε Cookies για τη διασφάλιση της καλύτερης περιήγησης σας στο www.kindergallery.gr. Αποδοχή, σημαίνει συμφωνία με τη χρήση τους βάσει των Όρων της ιστοσελίδας. - Μάθετε Περισσότερα - Αποδοχή

Παιχνιδι Memory & Βιβλιο, Monsters

Παιχνίδι Memory & Βιβλίο, Monsters

Ειδική Τιμή 5,56 € Κανονική τιμή 13,90 €
Διαθέσιμο
SKU
01.60.021

Οικολογικό Παιχνίδι Memory &  Aγγλικό Βιβλίο με 10 σελίδες!

Για παιδιά 3 ετών+

SASSI Junior Ιταλικός Εκδοτικό Οίκος που εξειδικεύεται στα παιδικά βιβλία και παιχνίδια. Τα βιβλία και τα παιχνίδια Sassi Junior είναι εντελώς ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ! Εκτυπωμένα με ασφαλή και οικολογικά μελάνια, πάνω σε ανακυκλώσιμο σκληρό ποιοτικό χαρτί, τα Sassi Junior θα μετατρέψουν την εκμάθηση σε παιχνίδι!

Μια μοναδική Eco-Idea!!!!

Κάθε παιχνίδι Sassi Junior περιλαμβάνει και ένα βιβλίο στα Αγγλικά με μια μικρή ιστορία που σχετίζεται με το θέμα του παιχνιδιού! Γονείς και παιδιά παίζουν κλασικά αγαπημένα παιχνίδια και αφήνουν την φαντασία τους ελέυθερη ώστε να τα χρησιμοποιήσουν για να μάθουν τα παιδιά, μικρές αγγλικές λεξούλες και ιστοριούλες για το περιβάλλον, τα ζώα, το δωμάτιο τους και άλλα αγαπημένα θέματα! 

Ένα εξαιρετικό Eco παιχνίδι για τα παιδιά !!! 

Παιχνίδι Memory &  Βιβλίο, Monsters. Το παιχνίδι περιλαμβάνει 20 χάρτινες κάρτες με αστεία και χρωματιστά τερατάκια και ένα Αγγλικό Βιβλίο με 10 σελίδες και rhyming story!

Για παιδιά 3 ετών+

Διαστάσεις: 16 x 14 x 6,5 εκ.

 

 

Sassi Junior