Χρησιμοποιούμε Cookies για τη διασφάλιση της καλύτερης περιήγησης σας στο www.kindergallery.gr. Αποδοχή, σημαίνει συμφωνία με τη χρήση τους βάσει των Όρων της ιστοσελίδας. - Μάθετε Περισσότερα - Αποδοχή

Παιχνιδι STEAM, Κατασκευαζω Κουδουνι Πορτας

Παιχνίδι STEAM, Κατασκευάζω Κουδούνι Πόρτας

29,90 €
Εξαντλήθηκε
SKU
SK02

DIY Παιχνίδια STEAM, Koa Koa

Koa Koa, Παιχνίδια STEAM που κατασκευάζονται στη Γαλλία! Βοηθούν τα παιδιά να ανακαλύψουν τον κόσμο μέσω της διερευνητικής μάθησης.
Αυτό το DiY κιτ θα σας επιτρέψει να φτιάξετε ένα υπέροχο κουδούνι για την πόρτα του δωματίου σας. Θα ανακαλύψετε, κατασκευάζοντας το, συρμούς ταχυτήτων και βασικές μηχανικές αρχές όπως το φαινόμενο τριβής. Θα χειριστείτε πολύ υλικό: παξιμάδια, βίδες, ροδέλα, ενώσεις, δακτυλίους σύσφιξης, ακόμη και ένα λάστιχο μαλλιών. Κάθε βήμα της συναρμολόγησης εξηγείται πολύ καλά στο φυλλάδιο. Θα ανακαλύψετε ότι υπάρχουν πολλά είδη γραναζιών, τα οποία υπάρχουν σε πολλά καθημερινά αντικείμενα.
Πως λειτουργεί ?
Ξεκινήστε αποσπώντας τα γρανάζια των ξύλινων σανίδων και στη συνέχεια, αναγνωρίστε όλα τα μικρά μέρη και υλικά. Αφού το συναρμολογήσετε μπορείτε να το βάψετε και να το τοποθετήσετε στην πόρτα του δωματίου σας (υπάρχουν 4 τρύπες για αυτόν τον σκοπό). Τώρα όλοι θα πρέπει να χτυπούν το κουδούνι πριν μπούν στο δωμάτιο σας!
Τι θα μάθετε ?
Τους διαφορετικούς τύπους γραναζιών
Αναλογίες για τον υπολογισμό της ταχύτητας που κινούνται τα γρανάζια
Την επίδραση της τριβής
Τι υπάρχει μέσα στο κιτ ?
3 μεγάλα ξύλινα γρανάζια, μια μεγάλη σανίδα και μικρά κομμάτια για συναρμολόγηση. Επίσης, βίδες, παξιμάδια, κρίκους, ροδέλες, λάστιχο μαλλιών και κουδούνι ποδηλάτου.

Η συσκευασία περιλαμβάνει εκτός από τα εξαρτήματα, οδηγίες συναρμολόγησης στα Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά.

Διαστάσεις Συσκευασίας (περίπου): 27 Χ 18 Χ 5 εκ.

Τέλειο δώρο για παιδιά 6 ετών +

 

KOA-KOA