Χρησιμοποιούμε Cookies για τη διασφάλιση της καλύτερης περιήγησης σας στο www.kindergallery.gr. Αποδοχή, σημαίνει συμφωνία με τη χρήση τους βάσει των Όρων της ιστοσελίδας. - Μάθετε Περισσότερα - Αποδοχή

Παιχνιδι STEAM, Κατασκευαζω Ξυστρα

Παιχνίδι STEAM, Κατασκευάζω Ξύστρα

29,90 €
Εξαντλήθηκε
SKU
SK01

DIY Παιχνίδια STEAM, Koa Koa

Koa Koa, Παιχνίδια STEAM που κατασκευάζονται στη Γαλλία! Βοηθούν τα παιδιά να ανακαλύψουν τον κόσμο μέσω της διερευνητικής μάθησης.

Αυτό το κιτ, προσφέρει ένα ταξίδι στον κόσμο των αντικειμένων, φτιάχνοντας μια ξύστρα για να ανακαλύψετε την λειτουργία των κωνικών γραναζιών. Συναρμολογήστε χρησιμοποιώντας φλάντζα, μπουλόνι, βίδα, μανιβέλα…
Επιπλέον, τα παιδιά μέσα από αυτή τη δραστηριότητα, θα εξοικειωθούν με την ανακύκλωση! Καθώς πρέπει να χρησιμοποιήσουν ένα δοχείο από αυτά που υπάρχουν στο σπίτι!
Πως λειτουργεί?
Αρχικά αφαιρέστε τα ξύλινα μέρη και ταξινομήστε τα. Συναρμολογήστε την ξύστρα σύμφωνα με τις οδηγίες. Πρώτα, τοποθετήστε την ξύστρα, μετά τοποθετήστε τον μηχανισμό με τη μανιβέλα και, τέλος συναρμολογήστε τα δύο μαζί. Βρείτε ένα άδειο βάζο διαμέτρου 8 εκ., στερεώστε τη ξύστρα σε αυτό με ένα λαστιχάκι.
Τι θα μάθετε?
Πως χρησιμοποιούνται τα γρανάζια σε καθημερινά αντικείμενα,
Ανακύκλωση
Τι θα βρείτε στο κιτ?
Ξύλινα μέρη, κωνικά γρανάζια, φλάντζα, δαχτυλίδι, κόλλα, αυτοκόλλητο για διακόσμηση, ξύστρα, λάστιχο, στήριγμα

Η συσκευασία περιλαμβάνει εκτός από τα εξαρτήματα, οδηγίες συναρμολόγησης στα Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά.

Διαστάσεις Συσκευασίας (περίπου): 27 Χ 18 Χ 5 εκ.

Τέλειο δώρο για παιδιά 7 ετών +

KOA-KOA