Χρησιμοποιούμε Cookies για τη διασφάλιση της καλύτερης περιήγησης σας στο www.kindergallery.gr. Αποδοχή, σημαίνει συμφωνία με τη χρήση τους βάσει των Όρων της ιστοσελίδας. - Μάθετε Περισσότερα - Αποδοχή

Παιχνιδι STEAM, Κατασκευαζω Φακο

Παιχνίδι STEAM, Κατασκευάζω Φακό

29,90 €
Εξαντλήθηκε
SKU
SK04

DIY Παιχνίδια STEAM, Koa Koa

Koa Koa, Παιχνίδια STEAM που κατασκευάζονται στη Γαλλία! Βοηθούν τα παιδιά να ανακαλύψουν τον κόσμο με διασκεδαστικό τρόπο.

Αυτό το επιστημονικό κιτ, περιέχει όλα όσο χρειάζονται τα παιδιά για να φτιάξουν έναν φακό και να κατανοήσουν τις βασικές έννοιες του ηλεκτρισμού. Θα ανακαλύψουν τα ηλεκτρικά εξαρτήματα για να φτιάξουν ένα ηλεκτρικό κύκλωμα. Επιπλέον, θα καταλάβουν τα ῾μυστήρια῾ του ηλεκτρισμού καθώς τα καλώδια δεν κρύβονται αλλά αναδεικνύονται!

Πως λειτουργεί?
Ξεκινήστε ταξινομώντας τα διάφορα εξαρτήματα: λάμπα, καλώδια, διακόπτης. Μετά τη συναρμολόγηση, η λάμπα είναι κάτι περισσότερο από παιχνίδι, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για διάβασμα τη νύχτα ή για άλλες περιπέτειες στο σκοτάδι.

Τι θα βρείτε μέσα στη συσκευασία?
Ξύλινα στοιχεία, ηλεκτρικά εξαρτήματα, καλώδια, διακόπτη, κουτί μπαταρίας, λαμπτήρα, προστατευτική φυσαλίδα, λαστιχάκι, βίδες, παξιμάδια.

Για τη συναρμολόγηση θα χρειαστείτε περίπου 40 λεπτά.
Δεν χρειάζονται εργαλεία για τη συναρμολόγηση.
Απαραίτητες 2 μπαταρίες ΑΑΑ (δεν περιλαμβάνονται)
Η συσκευασία περιλαμβάνει εκτός από τα εξαρτήματα, οδηγίες συναρμολόγησης στα Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά.

Διαστάσεις Συσκευασίας (περίπου): 27 Χ 18 Χ 5 εκ.

Τέλειο δώρο για παιδιά 8 ετών +

KOA-KOA