Χρησιμοποιούμε Cookies για τη διασφάλιση της καλύτερης περιήγησης σας στο www.kindergallery.gr. Αποδοχή, σημαίνει συμφωνία με τη χρήση τους βάσει των Όρων της ιστοσελίδας. - Μάθετε Περισσότερα - Αποδοχή

Πετωντας πας στην πολη, Τ. Ζωγραφου

Πετώντας πας στην πόλη, Τ. Ζωγράφου

12,00 €
Διαθέσιμο
SKU
20608

ΠΑΙΔΙΚΟ ΒIBΛΙΟ ΚΑΙ CD

Ένα Παιδικό Βιβλίο και CD, 3 κύκλοι τραγουδιών για μικρούς και μεγάλους!

Σκληρόδετο Εξώφυλλο. Διαστάσεις βιβλίου 19 Χ 19 εκ.

Το «Πετώντας πας στην πόλη» περιλαμβάνει δεκαεννέα τραγούδια, τα περισσότερα σε στίχους της ίδιας της Τατιάνας Ζωγράφου και επίσης του Κώστα Καρτελιά και του Σταμάτη Δαγδελένη , ενταγμένα σε τρεις κύκλους τραγουδιών: «Το παιχνίδι του χρόνου» για τον χρόνο που περνά και δεν περνά, «Τα τι και τα γιατί», για τις συχνές, καθημερινές και ιδιαίτερες απορίες των παιδιών, «Για την αγάπη…», για το πιο τρυφερό συναίσθημα του ανθρώπου.

Τα τραγούδια ερμηνεύουν οι: Μαρία Φαραντούρη, Νένα Βενετσάνου, Ηλίας Λιούγκος, Κώστας Θωμαίδης, Τάσης Χριστογιαννόπουλος, Δώρος Δημοσθένους, Δήμητρα Τσίγκα, Βασίλης Γισδάκης, Αννα Καραγεωργιάδου και η Παιδική Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Μοσχάτου με διευθυντή το Δημήτρη Μπουζάνη. Την ενορχήστρωση έκαναν ο Ορέστης Ζαφειρόπουλος, ο Πάνος Κανελλόπουλος και ο Δημήτρης Μπουζάνης.

Κατάλληλο για παδιιά 4-10 ετών

Εκδόσεις Εν Πλώ