Χρησιμοποιούμε Cookies για τη διασφάλιση της καλύτερης περιήγησης σας στο www.kindergallery.gr. Αποδοχή, σημαίνει συμφωνία με τη χρήση τους βάσει των Όρων της ιστοσελίδας. - Μάθετε Περισσότερα - Αποδοχή
Ο Λογαριασμός μου 
Καλάθι
Κλείσιμο
  • Μενού
  • Λογαριασμός

Ζωγράφισε τη δική σου flip doll, Πράκτορας 001, Villa Carton

Brand: Villa Carton
Ειδική Τιμή 4,00 € Κανονική τιμή 10,00 €
Σε απόθεμα
SKU
Β2-21-04
Ζωγράφισε τη δική σου flip doll, Πράκτορας 001, Villa Carton , υφασμάτινη κούκλα διπλής όψης. Από τη μία ο Πράκτορας 001 και από την άλλη ο Κακός Βίννυη.

Flip Dolls, Villa Carton...έχετε ξαναδεί κάτι τέτοιο; Ένα τόσο δημιουργικό παιχνίδι για αγόρια και κορίτσια!

Οι Flip dolls της Ολλανδικής εταιρείας Villa Carton, είναι κούκλες Δυο Όψεων, δύο χαρακτήρες σε μια κούκλα. Το φοβερό όμως σ' αυτό το παιχνίδι δεν είναι μόνο αυτό...

Οι Flip dolls, είναι υφασμάτινες κούκλες, από 100% βαμβάκι, απλά σχεδιασμένες ώστε τα παιδιά να τις ζωγραφίζουν, με τους ειδικούς μαρκαδόρους για υφάσματα (πωλούνται ξεχωριστά από το kindergallery.gr), μόνα τους!

Τώρα τα παιδιά δημιουργούν με τη φαντασία τους, συνδυάζουν χρώματα, για να ζωγραφίσουν τους χαρακτήρες τους και φτιάχνουν τη δική τους ιστορία, με 2 πάντα πρωταγωνιστές! 

Έξι διαφορετικά θέματα για να σκηνογραφήσουν, να σκηνοθετήσουν , να γράψουν και να πρωταγωνιστήσουν στη ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ιστορία!

...Ο Πράκτορας 001 είναι ατρόμητος, δεν τον φοβίζει τίποτα και μόλις έμαθε ότι ο κακός Βίννυ δραπέτευσε, έτρεξε πίσω του και ...Η συνέχεια του μικρού σας!

Διαστάσεις 30 εκ. 

Κατάλληλο για παιδιά από 4 ετών+

Περισσότερες Πληροφορίες
Brand Villa Carton