Χρησιμοποιούμε Cookies για τη διασφάλιση της καλύτερης περιήγησης σας στο www.kindergallery.gr. Αποδοχή, σημαίνει συμφωνία με τη χρήση τους βάσει των Όρων της ιστοσελίδας. - Μάθετε Περισσότερα - Αποδοχή

Ζωγραφισε τη δικη σου flip doll, Σουπερ Ηρωας, Villa Carton

Ζωγράφισε τη δική σου flip doll, Σούπερ Ήρωας, Villa Carton

10,00 €
Διαθέσιμο
SKU
Β2-21-05
Ζωγράφισε τη δική σου flip doll, Σούπερ Ήρωας, Villa Carton , υφασμάτινη κούκλα διπλής όψης. Από τη μία ο Σπένσερ και από την άλλη ο Σούπερ Σπένσερ.

Flip Dolls, Villa Carton...έχετε ξαναδεί κάτι τέτοιο; Ένα τόσο δημιουργικό παιχνίδι για αγόρια και κορίτσια!

Οι Flip dolls της Ολλανδικής εταιρείας Villa Carton, είναι κούκλες Δυο Όψεων, δύο χαρακτήρες σε μια κούκλα. Το φοβερό όμως σ' αυτό το παιχνίδι δεν είναι μόνο αυτό...

Οι Flip dolls, είναι υφασμάτινες κούκλες, από 100% βαμβάκι, απλά σχεδιασμένες ώστε τα παιδιά να τις ζωγραφίζουν, με τους ειδικούς μαρκαδόρους για υφάσματα (πωλούνται ξεχωριστά από το kindergallery.gr), μόνα τους!

Τώρα τα παιδιά δημιουργούν με τη φαντασία τους, συνδυάζουν χρώματα, για να ζωγραφίσουν τους χαρακτήρες τους και φτιάχνουν τη δική τους ιστορία, με 2 πάντα πρωταγωνιστές! 

Έξι διαφορετικά θέματα για να σκηνογραφήσουν, να σκηνοθετήσουν , να γράψουν και να πρωταγωνιστήσουν στη ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ιστορία!

...Ο Σπένσερ είναι ένα καλό και ήσυχο αγόρι! Όταν όμως κινδυνεύει κάποιος, μεταμορφώνεται σε Super Spencer και ... Η συνέχεια του μικρού σας!

Διαστάσεις 30 εκ. 

Κατάλληλο για παιδιά από 4 ετών+

Villa Carton